Leestijd: ca. 3 minuten

Eind 2008 begonnen Vincent en ik vol goede moed aan een gepassioneerd doch ondoordacht concept. Dat concept ging Bijgespijkerd heten en groeide al na enkele maanden uit haar voegen. Zeker na de snelle komst van een mooi design en een forse club bloggers ging het snel.

Vanaf het begin hebben we flink geïnnoveerd en ontwikkeld, en zijn we gestaag gegroeid. Inmiddels hebben we een vaste schare lezers en groeien we in volgers en RSS lezers nog altijd. De afgelopen maanden werd echter ook duidelijk dat Vincent de tijd en moeite vanwege zijn nieuwe baan niet meer kon nemen om Bijgespijkerd mee naar een hoger niveau te tillen. Op zo’n moment moeten er beslissingen worden genomen….

Die beslissingen zijn er dan ook gekomen! Vincent zal zich terugtrekken als mede-eigenaar van Bijgespijkerd, en zijn plaats wordt ingenomen door enkele trouwe bloggers, die naast mij zullen gaan opereren als nieuwe vennoten, waarbij ik zelf dus oprichter blijf.

Samen met Bram Koster, Maurice Beerthuyzen, Tijmen de Gelder en Peter van Loevezijn gaan we keihard werken aan Bijgespijkerd2.0! Enkele van de grote veranderingen die op de planning staan om nog dit jaar uitgevoerd te worden zijn:

1) Bijgespijkerd wordt een community! We gaan samen met Ha Vo van Componence hard werken aan een model waarin je in kunt loggen op Bijgespijkerd met je Linkedin gegevens. Je kunt daarna je eigen profiel inrichten en binnen de Bijgespijkerdomgeving netwerken, discussiëren met medebezoekers…erg gaaf allemaal, nog even geduld!

2) Het implementeren van een e-nieuwsbrief die we periodiek gaan uitbrengen, waarin veel content en interessante items zullen worden gepresenteerd.

3) #FFbijspijkeren: we gaan een nieuwe categorie invoeren die een prominente plek krijgt op de homepage. Onder de hastag #ffbijspijkeren kan voortaan door de bloggers ook een kort artikeltje / korte post geplaatst worden. Dit om Bijgespijkerd iets dynamischer te maken. Dit wil natuurlijk NIET zeggen dat we voortaan als ‘nieuwsblog’ door het leven zullen gaan.

We zijn benieuwd naar jullie mening betreffende de ontwikkelingen, en kijken uit naar de vele innovaties die op de planning staan!

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

6 reacties

  1. Polle

    Leuk te horen dat er nieuwe zaken aan zitten te komen, ben benieuwd hoe de plannen in de praktijk uit gaan pakken!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.