Leestijd: ca. 2 minuten

Het Handboek Communities geeft volgens de achterkant de vuistregels voor het inzetten van social media en schetst een route naar een social media strategie. Niets is minder waar!

Aan de hand van verschillende cases vertelt Erwin Blom zijn visie op communities. Bijgestaan door andere “goeroes” uit de social media ontstaat er een breed gedragen visie. Met name dat vind ik persoonlijk goed aan het boek, social media is namelijk geen exacte wetenschap.

De verschillende praktijkvoorbeelden tezamen vormen dus ook de meest krachtige bron van informatie. Het voortborduren op de verschillende successen zorgt voor een beter begrip van social media. Verder worden deze successen ondersteunt door de visie van niet alleen Erwin Blom maar ook andere gerenommeerde mensen uit het vak.

Wil je het boek ook lezen? Koop het boek via Managementboek of Download de gratis pdf.

Dit boek zou niet zo compleet zijn als het niet bijgestaan wordt door een online presence. Op www.socialmediahub.nl vind je allerlei achtergrond informatie over het boek en het is een bron voor interessante social media tools. Ook kan je verschillende cases bestuderen of een van de vele interessante interviews lezen. Kortom genoeg te doen als je dit boek hebt uitgelezen!

Het Handboek Communities; voor ieder bedrijf een must!Het verhaal van het Handboek Communities

View more presentations from erwblo.


Over de auteur

Kevin is verhalenverteller, student & social media strateeg bij Pondres met een passie voor nieuwe media, social media, duurzaamheid en innovatie. Professioneel bemoeial, spuit 11 & semi-ongeleid projectiel.

5 reacties

 1. Bram Koster

  Hoi Kevin, ik begrijp de laatste zin van je intro niet helemaal. Je schrijft: “Niets is minder waar!” Je geeft daarmee aan dat het boek volgens jou NIET de vuistregels voor het inzetten van social media geeft en een route naar een social media strategie schetst.

  Maar vervolgens lijkt het erop dat je het er juist WEL mee eens ben.

  Kan het zijn dat dat zinnetje niet klopt? Of ben ik gewoon enorm in de war?

  Beantwoorden
 2. Kevin Rommen

  Hoi Bram,

  ik ben het er volmondig WEL mee eens. Ik kan me voorstellen dat dit gezegde voor wat onduidelijkheid vormt, het is namelijk een dubbele ontkenning. Dat maakt het af en toe lastig te interpreteren, wat me niet let om het toch te gebruiken. Ik heb waarschijnlijk ervoor gezorgd dat je het artikel intensiever heb gelezen dan normaal :).

  Groeten, Kevin

  Beantwoorden
 3. Bram Koster

  @Kevin: sorry, maar er is geen dubbele ontkenning. Er is alleen de enkelvoudige ontkenning. Dus wat er staat, klopt niet met je wilt zeggen. Maar goed, uit je commentaar blijkt iig wat je echt bedoelt.

  Beantwoorden
 4. Taalwijzer

  In dit geval moeten we Bram gelijk geven:

  Vraag
  Diëten is afzien. Niets is minder waar. Is de bewering diëten is afzien dan waar of onwaar?

  Antwoord
  De bewering diëten is afzien is onwaar. Niets is minder waar betekent dat wat net gezegd is, helemaal niet waar is.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.