Leestijd: ca. 2 minuten

champagne-bucketJe zou het wellicht niet zeggen, maar vandaag op 23 juni is het pas een halfjaar geleden dat de eerste versie van Bijgespijkerd live ging. In eerste instantie met een kleine club bloggers van een man of 15 die wel perspectief zagen in het idee van Sjef en mij. Door de tijd heen is een flink aantal bloggers ons team komen versterken en begint ook de stroom artikelen meer en meer regelmatige vormen aan te nemen.

Naast een ontwikkeling op gebied van bloggers is ook het design er flink op vooruit gegaan. Voor onze eerste lancering hadden we een logo op de kop getikt en dat samen met Coen Jacobs uitgewerkt tot een leuk functionerend blog. Allemaal leuk en aardig, maar echt volwassen zag dat er nog niet uit. Een re-design van Bas Bakker een maand na de eerste lancering deed echter wonderen qua layout, met het huidige blog als resultaat.

Wat betreft de ontwikkeling van het blog kunnen we verder alleen tevreden zijn. Zoals gezegd staat er op dit moment een goede groep bloggers en een mooi blog. Dat heeft zelfs al geresulteerd in het winnen van de Nobiles Blogaward in de categorie ambitieus. Bovendien hebben we ook de eerste succesvolle Bijgespijkerd borrel al in Seats 2 Meet Utrecht gehouden. Die was zo geslaagd dat we daar snel een vervolg aan willen geven om ook de groep nieuwe bloggers en afwezigen van de laatste keer eens te ontmoeten.

Waar Sjef en ik verder erg tevreden over zijn is de betrokkenheid van de mensen die ons blog zijn gaan volgen. Gemiddeld hebben we op artikelen zo’n drie reacties en zonder een betrokken aantal volgers zou dit zeker niet het geval zijn, dus ook daarvoor dank! Op naar een nog beter tweede halfjaar Bijgespijkerd!

Over de auteur

Als Internetmarketeer bij Yonego actief in online marketing op basis van ROI met focus op zoekmachines en social media

20 reacties

 1. Bram Fasseur

  Knap werk, in een half jaar hebben jullie een mooi platform neergezet met een flink aantal bloggers. Gaan we in de toekomst wat meer zien van de verdienmodellen? Hebben jullie daar al ideeën over?

  Beantwoorden
 2. Sjef Kerkhofs

  @iedereen: Thanks!

  @bram: we willen eerst het blog groter maken, en gaan dan denken aan verdienmodellen. Mochten er inkomsten zijn, dan worden die gedeeld met de bloggers.

  @SjoerdB: Dan zullen we hem wat later houden, speciaal voor jou 😉

  Beantwoorden
 3. Bram Fasseur

  @Sjef leuk om te horen, samen delen versterkt natuurlijk het community gevoel! Vind het interessant om de ontwikkelingen van Bijgespijkerd te volgen, succes en plezier het komende half jaar.

  Beantwoorden
 4. Coen Jacobs

  Wat gaat de tijd snel! Gefeliciteerd met de fantastische resultaten tot nu toe, ga zo door!

  Ik heb trouwens wel weer zin in een meeting, de vorige was erg gezellig!

  Beantwoorden
 5. Steven Keuper

  Gefeliciteerd! Zeer interessant blog om te volgen.

  Ben benieuwd naar het volgende half jaar!

  Beantwoorden
 6. Pieter van Luijt

  Gefeliciteerd allemaal! Ben benieuwd wat er komend half jaar allemaal staat te gebeuren..

  Beantwoorden
 7. Coen Meerbeek

  Gefeliciteerd! We zijn goed bezig, laten we dit vooral vasthouden en doorzetten!
  Leuk om bij de club te horen iig!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.