Leestijd: ca. 2 minuten

 

Bijgespijkerd.nl wordt vernieuwd! 

Het zijn spannende tijden voor Bijgespijkerd. Sjef, Maurice, Peter en ik hebben met frisse blik gekeken naar het blog en daar zijn een hoop ideeën uitgekomen van wat wij met Bijgespijkerd willen. Natuurlijk gaan we daar nog niet al te veel van verklappen (dat komt nog), maar we zijn er van overtuigd dat het bij jullie in de smaak zal gaan vallen! 

En bij nieuwe inhoud hoort ook een nieuwe look. Daarvoor zijn wij op zoek naar een leuke, hippe, jonge grafisch designer – net begonnen – die graag zijn tanden in onze layout zet. Iemand die in de komende weken een nieuw design kan bedenken voor ons.

Aangezien Bijgespijkerd een project is waar geenszins geld aan verdiend wordt, kunnen wij dat helaas ook niet bieden. Maar wij bieden wel een advertentieplek aan op Bijgespijkerd.nl voor zolang als het design gebruikt wordt! Daarnaast gaat Bijgespijkerd een aantal mooie samenwerkingen aan en zal jouw naam daar ook terugkomen wanneer de nieuwe looks daar aangekondigd worden. Ben je beginnend designer en op zoek naar meer klanten, dan is er natuurlijk niets mooiers dan dit soort zichtbaarheid van je kunde.

Ben jij of ken jij iemand die ons wil helpen met ons nieuwe design? Laat het ons snel weten door een tweet te sturen aan @digitalie of @pvloev of een emailtje aan peter @ bijgespijkerd.nl

Over de auteur

Natalie werkt als Projectleider Sociale Media bij de Fac Geesteswetenschappen van Universiteit Utrecht. Naast haar werk houdt zij van koken, creatief zijn en fantasy lezen.

één antwoord

  1. Marcel

    tof, ben erg benieuwd, een ontwerp voor een online magazine is niet makkelijk! ik herinner me de berichtgeving rondom de vernieuwing van Marketingfacts, was ook een flink project volgens mij. Anyway, veel succes!!

    mvg,

    Marcel

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.