Leestijd: ca. 1 minuten

Als hoofdredacteur is het, naast het redigeren van teksten, natuurlijk ook vooral mijn taak om contact te onderhouden met de Bijgespijkerd bloggers en nieuwe bloggers te vinden. Nu ben ik hier ooit begonnen met bloggen omdat ik vond dat Bijgespijkerd te weinig vrouwen had, dus ik ben ook blij dat ik nu de kans krijg dat euvel recht te zetten. Ik wil jullie daarom ook graag voorstellen aan onze nieuwe vrouwelijke blogger:

Evelyne Hermans!

Evelyne Hermans werkt bij een communicatieafdeling van de Universiteit Utrecht, waar zij zich binnen het Webteam bezig houdt met social media en content management. Na haar propedeuse ‘Writing for Performance’ aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht studeerde zij Duits en Engels aan de Ruhr Universität Bochum en volgde aansluitend een opleiding tot Communicatieadviseur bij SRM. Verder is zij: schrijver, webaddict, blogger, lezer slash e-reader, taalliefhebber en Prince-fan.

Website: www.evelynehermans.nl
Twitter: @EefHermans

 

Over de auteur

Natalie werkt als Projectleider Sociale Media bij de Fac Geesteswetenschappen van Universiteit Utrecht. Naast haar werk houdt zij van koken, creatief zijn en fantasy lezen.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.