Leestijd: ca. 2 minuten

Er zijn tegenwoordig veel marketingpodcasts Hoewel er veel geweldig zijn om naar te luisteren, hebben wij een selectie gemaakt van onze 5 favoriete marketingpodcasts om zo op een gemakkelijke manier je kennis bij te spijkeren.

#1 De digitale marketing-podcast

De Digital Marketing Podcast van Target Internet, zoals vermeld op hun website, is een wekelijkse digitale marketingpodcast met luisteraars in meer dan 190 landen .

Met afleveringen van 20-30 minuten praten de gastheren, Daniel en Ciaran, over het laatste nieuws over zaken en technologie terwijl ze ook marketingstrategieën en marketingtrends bespreken.

#2 Copyblogger FM

Copyblogger FM is niet per se een marketingpodcast, maar het heeft veel marketinginhoud. De host Sonia Simone en haar co-hosts Darrell Vesterfelt en Tim Stoddart verkennen elke week contentmarketing, copywriting, zakelijke mindsets en meer.

#3  Marketingschool

Deze podcast is 100% marketing.

Marketing School, gehost door Neil Patel en Eric Siu, biedt tips om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze podcast is gestart in 2016 en heeft vanaf vandaag 1340 afleveringen , maar maak je geen zorgen, je haalt ze wel in.

#4 De marketingboek-podcast

De Marketing Book Podcast is een podcastserie die zich richt op het interviewen van auteurs van zakelijke en marketingboeken.Met elke week afleveringen en een looptijd van ongeveer 1 uur, kan de Marketing Book Podcast je inspiratiebron zijn om door te dringen tot de grote marketeers.

#5 The new Revenue Vitals podcast

The new Revenue Vitals podcast is een geweldige podcast die innovatieve strategieën, advies en tastbare tactieken belicht die het beste werken in onze tijd, van marketeers die echt tot hun nek in het veld zitten.De inhoud wordt geproduceerd uit livesessies, interviews en chats met experts uit de B2B-technologiesector.

Bron

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.