Leestijd: ca. 2 minuten

logoDBAl sinds 2001 worden op de Dutchbloggies de beste blogs van Nederland gekozen. Dit jaar is het dus alweer de 9e editie van het gerenommeerde event. De prijzen worden verdeeld over een groot aantal groot aantal categorieën, waaronder het beste blog overall, het best geschreven blog, het beste marketingblog en het beste microblog.

Onze overwinning op de Nobiles09 bloggerawards smaakt naar meer, dus we hebben er voor gekozen om ook een poging te wagen op de Dutchbloggies. We gaan proberen genomineerd te worden als een van de 3 kanshebbers in de categorie ‘Marketing’. We realiseren ons natuurlijk dat dit een stapje hoger is als de Nobiles09 Awards en gaan dus in eerste instantie voor die nominatie. Het zou natuurlijk geweldig zijn om daar deel van uit te maken.

We willen jullie als trouw Bijgespijkerd publiek dan ook vragen over je hart te strijken en ons te nomineren in de categorie ‘Marketing’. Je kunt nomineren op http://www.dutchbloggies.nl. Eind deze maand/begin volgende maand zullen we je dan vragen of je ook nog je uiteindelijk stem wil geven, die keer voor de eindronde.

Onze eeuwige dank!

De Bijgespijkerd redactie

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

6 reacties

  1. Gyurka Jansen

    Ah, de Dutch Bloggies, wat zal ik er van zeggen dat ik niet al een keer eerder gezegd heb? In ieder geval dan maar dat het stiekem toch wel een leuk initiatief blijft.

    Ben wel benieuwd hoe het dit jaar in elkaar steekt, ik moet toegeven dat het er op een bepaalde manier veelbeloven uit zag.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.