Leestijd: ca. 2 minuten

Sjef Kerkhofs kennen jullie wellicht als oprichter en nog altijd een van de eigenaren van het blog dat je nu aan het lezen bent. Naast zijn rol bij Bijgespijkerd is Sjef al heel wat jaren ondernemer in het social media marketing vakgebied. Behoorlijk wat bedrijven zijn door hem geadviseerd en hopelijk geinspireerd geraakt.

Die werkzaamheden hebben er nu toe geleidt dat Sjef een van de laatste 10 kandidaten is om dit jaar de titel ‘Marketing Talent Of The Year’ te verdienen. Deze prijs wordt uitgereikt door Tijdschrift voor Marketing in samenwerking met een aantal andere organisaties. We vinden het natuurlijk erg leuk dat een van de eigenaren van Bijgespijkerd deze mooie titel kan gaan verdienen, maar willen vooral aandacht vragen voor een nog veel belangrijkere case.

Co-creatie voor Kenia!

Sjef heeft als opdracht meegekregen om een case uit te werken voor het project ‘Water And Sanitation’, dat staat geregistreerd bij de 1%CLUB. Dit project dient hij uit te werken in een marketingplan, dat uiteindelijk moet leiden tot € 5.000 aan donaties.

We willen jullie hulp inschakelen om een geweldig marketingplan neer te zetten voor het project van Sjef! Op de site http://waterandsanitation.editme.com/ kan iedereen zijn of haar ei kwijt. Denk dus mee, inspireer anderen maar laat jezelf ook inspireren. Daarnaast zijn uiteraard alle mogelijke donaties en/of andere gunsten zeer bruikbaar.

Check ook eens http://www.facebook.com/WaterAndSanitation en https://twitter.com/SanitationKenya

Alvast bedankt voor je inzet/steun!

Over de auteur

Natalie werkt als Projectleider Sociale Media bij de Fac Geesteswetenschappen van Universiteit Utrecht. Naast haar werk houdt zij van koken, creatief zijn en fantasy lezen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.