Leestijd: ca. 1 minuten

Marcom positiesBijgespijkerd bestaat pas krap 7 maanden, maar we zijn inmiddels al een vaste klant in de Marcom-top100. Niemand, inclusief wij zelf, hadden verwacht dat we zo snel al ons plekje in de blogwereld zouden kunnen vinden, en dat we zo snel al de Marcom lijst zouden binnenstromen. In maart kwamen we binnen op plaats 61, als hoogste en enige nieuwe binnenkomer. Daarna hadden we even een dipje en zakte we naar plaats 63.Ook de RSS abonnees (ruim 260 zelfs vandaag) liggen trouwens ver boven al onze verwachtingen.

Vandaag werd de nieuwe lijst bekend, en wat blijkt, we zijn officieel doorgedrongen tot het linkerrijtje, om precies te zijn de 49e plaats. Als we in staat zijn de Pagerank naar 5 te verhogen dit jaar of volgend jaar, gaan we zelfs virtueel de top 30 in. Bij deze willen we iedereen bedanken voor de steun en stemmen, dit is wederom een motivatie om door te gaan.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.