Leestijd: ca. 2 minuten

Achter de schermen wordt er flink gewerkt aan de toekomst van het blog waar je op dit moment aanwezig bent. Het is mijn persoonlijke visie, en die van mijn mede hoofdauteurs Maurice, Bram & Peter, dat Bijgespijkerd transformeert van een blog tot een informatienetwerk. Dat wil zeggen, niet enkel meer interessante artikelen, maar ook netwerkmogelijkheden en toegang tot interessante content over het vakgebied.

Binnen de techniek van Bijgespijkerd zal de komende maanden dan ook veel veranderen. Er wordt as we speak werk gemaakt van een nieuwe indeling die van Bijgespijkerd al meer een community maakt dan een blog. Daarnaast hebben we besloten van Facebook een centrale social media hub te maken. Met Facebook is, zoals sommige van jullie wellicht weten, technisch erg veel mogelijk. Dit stelt ons in staat om van onze fanpage een werkelijke database vol interessante content te maken.

We stellen voor jullie een pagina vol informatie beschikbaar. Op deze pagina, die enkel te bekijken is als je officieel ‘fan’ bent geworden van Bijgespijkerd, staan tal van rapporten en whitepapers die je kunt gebruiken bij je dagelijkse werkzaamheden. Dagelijks verschijnen er overal in de wereld mooie onderzoeken en analyses, zonde om deze te laten schieten. De database op Facebook is dus ook geen statisch geheel, hij zal constant uitgebreider en interessanter worden!

Wordt nu ‘fan’ van onze Facebookfanpage, en krijg toegang tot deze speciaal voor jullie geselecteerde informatiedatabase.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.