Leestijd: ca. 2 minuten

Bijgespijkerd iPhone app in AppStoreAls één van de eerste Nederlandse weblogs op het gebied van marketing en media, heeft Bijgespijkerd nu ook zijn plek veroverd op de iPhone!

Met Everdune hebben we in een korte tijd een eenvoudige ‘Bijgespijkerd Reader’ gemaakt om de laatste 10 Bijgespijkerd.nl artikelen overal en altijd te kunnen lezen.

Mocht je nu nieuwsgierig zijn, dan kan je de Bijgespijkerd app hier vinden in de AppStore.

Dit is pas versie 1.0, dus er zijn nog genoeg verbeteringen en uitbreidingen te bedenken en te realiseren. Om sneller de informatie van Bijgespijkerd te laden, zijn we ondertussen al druk bezig met de volgende versie: 1.1

Mocht je zelf nog leuke ideeen of suggesties hebben, dan horen wij die graag. We kunnen niet beloven dat alle wensen direct gerealiseerd worden, maar als er voldoende feedback is en de tijd het toe laat, zullen we weer een ‘iteratie‘ wijden aan het verder verbeteren en uitbreiden van de Bijgespijkerd app.

Meer informatie over de applicatie en support, kan je vinden op de ‘Over ons‘ pagina van dit weblog.

Over de auteur

Ralf heeft al jaren een passie voor internet en mobiele technologie, die hij in praktijk brengt met zijn bedrijf Everdune.

4 reacties

  1. Sjef Kerkhofs

    Inderdaad weer een mooie nieuwe stap in de Bijgespijkerd historie. We zijn trouwens ook zeker van plan op later termijn Everdune in te schakelen voor andere apps, zoals Android.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.