Leestijd: ca. 2 minuten

De afgelopen weken is er veel gebeurd! Bram Koster, de afgelopen periode hoofd-/ eindredacteur en tevens mede-eigenaar van Bijgespijkerd, heeft een schitterende baan aangeboden gekregen bij Marketingfacts als communitymanager en is daar inmiddels begonnen. Dit bewijst de status van Bijgespijkerd maar weer eens als ideaal ‘opleidingsblog’. Via deze weg willen we Bram hartelijk bedanken voor al zijn goede werk en de tijd die hij in Bijgespijkerd gestoken heeft.

Bram heeft ons echter wel voor een dilemma gezet. Wie wordt zijn opvolger? Gaan we weer voor een kale Utrechter of zoeken we het elders? Uiteindelijk hebben we een waardig opvolger voor Bram weten te vinden onder een van onze trouwe bloggers. Vanaf nu is Natalie Vijlbrief Bijgespijkerds nieuwe hoofd-/eindredacteur. Natalie is in het dagelijkse leven Projectleider Social Media bij de Universiteit Utrecht. Met haar hopen we ook direct de kritiek te tackelen dat we te weinig vrouwen in het blogteam hebben 😉 Overigens … vrouwen zijn meer dan welkom om te komen bloggen. Interesse? Stuur een mailtje naar sjef@bijgespijkerd.nl.

We wensen Natalie uiteraard enorm veel succes de komende tijd. Laten we haar allemaal even de tijd gunnen om in haar rol te groeien en mee te helpen de nieuwe richting van Bijgespijkerd vorm te geven. Er gaat namelijk in 2012 veel veranderen! Een tipje van de sluier: we zijn in onderhandeling met een aantal kennispartners in opleidingenland, die samen met ons Bijgespijkerd nog nadrukkelijker gaan neerzetten als opleidingscentrum voor bloggers. Met andere woorden, spannende tijden waarvan we jullie zeker op te hoogte gaan houden.

 

Bram bedankt voor alle inzet en succes bij onze vrienden van Marketingfacts!

Natalie, welkom en veel succes de komende tijd!

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

4 reacties

 1. Bram Koster

  Hoi Sjef, dank voor je mooie woorden. Maar het is vooral ook aan mij om jou en alle andere mensen die bij Bijgespijkerd zijn betrokken – en daarmee bedoel ik mede-eigenaren, bloggers én lezers – te bedanken!

  Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier mijn bijdragen geschreven en redactie gevoerd. Zó veel plezier, dat toen ik de kans kreeg dat full-time te gaan doen, ik die kans met beide handen heb aangegrepen. En inderdaad blijkt de ervaring die ik hier heb mogen opdoen van grote waarde; Bijgespijkerd was een ideale leerschool!

  Ik blijf Bijgespijkerd uiteraard op de voet volgen en ik wens Natalie succes en vooral veel plezier. Met haar aan het roer en Sjef, Peter en Maurice als kapiteins staan er mooie dingen op stapel!

  Beantwoorden
 2. Natalie Vijlbrief

  Dank je wel Sjef! Ik hoop dat ik een beetje in de voetsporen van Bram kan treden, al zijn mijn voetjes een stuk kleiner.. 😉

  Bram, je weet het al maar ik vind je een geweldige hoofdredacteur en wens je al het plezier van de wereld bij MF!

  @Frank: Dank je wel!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.