Leestijd: ca. 2 minuten

Er is een tijd van afscheid en een tijd van welkom, zo ook op Bijgespijkerd. Helaas moet ik jullie melden dat eenmalig blogger Edwin de Groot niet verder zal gaan als blogger op Bijgespijkerd. Hij merkt dat het teveel moeite kost om te schrijven, dus het is een verstandige beslissing om er dan maar helemaal mee te stoppen. Geen fun hebben in bloggen is tenslotte dodelijk!

Maar, we hebben ook goed nieuws. Aangezien we nog niemand hadden op Bijgespijkerd die kon bloggen over Affiliatemarketing, hebben we Leon Gerrits van TradeDoubler vanaf vandaag als nieuwe blogger toegevoegd. Hieronder een officiele introductie. Welkom in het team Leon!


Leon Gerrits

Leon heeft altijd al veel interesse gehad in internet en nieuwe media en heeft deze de laatste jaren gecombineerd met zijn kennis over marketing. Op dit moment is Leon werkzaam als Account Manager New Business bij TradeDoubler; Europa’s grootste speler op het gebied van performance based online marketing. In deze functie adviseert Leon adverteerders bij het strategisch en effectief inzetten van prestatie-gerichte online marketing activiteiten. Leon zal op Bijgespijkerd schrijven over online marketing, met een sterke focus op Affiliate Marketing. Voor meer info, check zijn persoonlijke website, of zijn Twitter en Linkedin profiel.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

3 reacties

  1. Leon Gerrits

    @Tijmen: Thanks, ik ga mijn best doen op mooie blogposts over oa. affiliate marketing.

    @Gyurka: TradeDoubler is inderdaad een grote speler en tevens een erg leuk bedrijf om werkzaam voor te zijn!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.