Leestijd: ca. 2 minuten

Welkom op de volledig vernieuwde website van Bijgespijkerd!

Een website met actuele, praktische en toepasbare kennis. Op het werkveld van de marketing- en communicatie professional. Met de vele tips, handvatten en toepassingen geven we je de mogelijkheden op een dienblad.

Bijgespijkerd is een aantal jaar geleden opgericht door andere Sjef Kerkhofs. Nadat de activiteiten rondom de website zijn overgenomen door Lumido Business Media is het even stil geweest. Nu zijn we weer actief.

Met deze website willen we informatie bieden die betrekking heeft op alle onderwerpen en thema’s waar we als marketing- en communicatie professional mee te maken hebben of krijgen.

 

Actueel
We spelen in op de actualiteit. De onderwerpen en thema’s die we aansnijden zijn die thema’s waar we echt mee te maken hebben.

Praktisch
Onze praktijk waar we in werken staat centraal. Daarom beschrijven we onderwerpen en thema’s die door iedereen gezocht worden.

Toepasbaar
Door het geven van tips, stappenplannen, trucs en andere direct bruikbare informatie is alles toepasbaar.

Ons team van redacteuren zorgt voor een regelmatige update van de artikelen. Wil je meeschrijven of heb je ook tips? Meld het bij mij, de hoofdredacteur van Bijgespijkerd, ment.kuiper@lumido.nl

We gaan ook wekelijks een nieuwsbrief versturen waarin we je op hoogte brengen van de nieuwe beschikbare informatie. Meld je aan en blijf bijgespijkerd.

ment kuiper bijgespijkerd

Ment Kuiper

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.