Leestijd: ca. 3 minuten

De zomer is een tijd om te ontspannen en te genieten, maar het is ook een geweldige kans om je marketingvaardigheden aan te scherpen en je netwerk uit te breiden. Hier zijn 9 leuke dingen die je deze zomer als marketeer kunt doen:

1. Leer een nieuwe vaardigheid: Er zijn tal van online en offline cursussen en workshops beschikbaar over een breed scala aan marketingonderwerpen. Of je nu meer wilt leren over SEO, social media marketing of contentmarketing, er is zeker iets voor jou.

2. Ga naar een conferentie of evenement: De zomer is een populaire tijd voor marketingconferenties en evenementen. Dit is een geweldige kans om te leren van experts in de branche, te netwerken met andere marketeers en op de hoogte te blijven van de laatste trends.

3. Word vrijwilliger voor een goed doel: Je marketingvaardigheden inzetten voor een goed doel is een geweldige manier om iets terug te geven aan de gemeenschap en tegelijkertijd je cv op te peppen. Er zijn veel organisaties die op zoek zijn naar marketinghulp, dus je kunt zeker iets vinden dat bij je past.

4. Start een blog of podcast: Als je een passie hebt voor een bepaald onderwerp, begin dan een blog of podcast om je ideeën te delen met de wereld. Dit is een geweldige manier om je merk op te bouwen, je autoriteit te vestigen en een publiek aan te trekken.

5. Maak een video: Video is een krachtige marketingtool waarmee je een groot publiek kunt bereiken. Maak deze zomer een video over je bedrijf, je producten of diensten, of gewoon iets leuks en interessants.

6. Doe mee aan een online challenge: Er zijn tal van online marketingchallenges beschikbaar waarmee je je vaardigheden kunt testen en je creativiteit kunt ontplooien. Dit is een leuke manier om met andere marketeers in contact te komen en je werk onder de aandacht te brengen.

7. Netwerk met andere marketeers: Ga naar netwerkevenementen, sluit je aan bij online communities en maak contact met andere marketeers op social media. Je kunt veel leren van anderen in je vakgebied en waardevolle relaties opbouwen.

8. Lees marketingboeken en -artikelen: Er zijn tal van geweldige marketingboeken en -artikelen beschikbaar die je kunnen helpen je vaardigheden en kennis te verbeteren. Maak wat tijd vrij om te lezen en te leren van de besten in de branche.

9. Doe iets leuks en ontspannends: Vergeet niet om te ontspannen en plezier te maken! De zomer is een tijd om te genieten van je vrije tijd en op te laden. Maak tijd vrij voor activiteiten die je leuk vindt en die je helpen om je geest te verversen.

Tip: Wil jij jouw organisatie succesvol door de digitale transformatie leiden? Dan is de post-master-opleiding Digitale Transformatie & Leiderschap wat voor jou!

  • In 4 tot 5 maanden leer je alle ins & outs van de digitale transformatie en hoe jij jouw organisatie meeneemt in de hele transitie.
  • Naast de opleiding stel je een plan op voor de digitale transformatie van je eigen organisatie, getoetst door professionals uit de praktijk.

Lees meer over deze opleiding ►

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.