Leestijd: ca. 3 minuten

Het EK is in volle gang en Nederland kleurt oranje. Dit is dé perfecte gelegenheid om als bedrijf mee te liften op het Oranjegevoel en je naamsbekendheid te vergroten. Maar hoe pak je dat aan? Hierbij 8 tips:

1. Oranje acties

Biedt speciale oranje acties aan, zoals kortingen, gratis producten of leuke oranje gadgets. Dit is een leuke manier om je klanten te betrekken en je merk te promoten.

2. Oranje aankleding

Versier je winkel, website en social media kanalen in oranje tinten. Dit zorgt voor een feestelijke sfeer en laat zien dat je meeleeft met het Nederlands elftal.

3. Oranje gemotiveerde medewerkers

Laat je medewerkers hun oranje outfit dragen en zorg voor een oranje sfeer op de werkvloer. Dit motiveert je medewerkers en zorgt voor een positieve uitstraling naar je klanten.

4. Oranje evenementen

Organiseer oranje evenementen, zoals een oranje borrel, oranje bingo of oranje karaoke. Dit is een leuke manier om je klanten te ontmoeten en je merk op een positieve manier te associëren met het EK.

5. Oranje sponsoring

Sponsor een lokale sportclub of evenement in het kader van het EK. Dit is een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten en je imago te verbeteren.

6. Oranje social media

Maak gebruik van social media om je oranje acties, evenementen en producten te promoten. Gebruik relevante hashtags en maak leuke oranje content.

7. Oranje website

Maak op je website een speciale oranje pagina met alle informatie over je oranje acties, evenementen en producten.

8. Oranje winacties

Organiseer winacties met oranje prijzen, zoals tickets voor een EK-wedstrijd, oranje merchandise of een reis naar het EK. Dit is een leuke manier om je klanten te betrekken en je naamsbekendheid te vergroten.

Bonustip: Zorg dat je oranje acties relevant zijn voor je doelgroep. Als je bijvoorbeeld een kledingwinkel hebt, kun je oranje kleding verkopen. Maar als je een garage hebt, kun je bijvoorbeeld een korting aanbieden op oranje autoaccessoires.

Door deze tips te volgen, kun je als bedrijf optimaal mee liften op het Oranjegevoel en je naamsbekendheid vergroten.

Veel succes!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.