Leestijd: ca. 2 minuten

Er was een tijd dat de mogelijkheden voor marketeers om hoogwaardige grafische ontwerpen te maken beperkt waren. Die tijd is al lang voorbij. Tegenwoordig kunnen marketeers kiezen uit een ruime keuze aan alternatieven voor professionele ontwerptools. Wij als redactie van Bijgespijkerd hebben de 5 beste voor je op een rijtje gezet.

Canva

Canva is een populaire ontwerptool voor marketeers. Met Canva kunnen marketeers afbeeldingen, infographics, presentaties, social media posts, en meer ontwerpen. Canva heeft ook een uitgebreide bibliotheek met templates en afbeeldingen om uit te kiezen.

Adobe Creative Suite

De Adobe Creative Suite is een set van ontwerptools voor professionals. Met programma’s zoals Photoshop, Illustrator, en InDesign kunnen marketeers grafische ontwerpen maken voor advertenties, marketingmateriaal, en branding.

Piktochart

Piktochart is een tool voor het maken van infographics en presentaties. Met Piktochart kunnen marketeers gemakkelijk aantrekkelijke en informatieve infographics maken, die kunnen worden gebruikt in marketingcampagnes en op social media.

Hootsuite Enhance

Hootsuite Enhance is een tool voor social media management. Met Enhance kunnen marketeers snel afbeeldingen bewerken en aanpassen om te gebruiken in hun social media posts. De tool biedt ook een bibliotheek met stockafbeeldingen en templates om uit te kiezen.

Unbounce

Unbounce is een tool voor het maken van landingspagina’s en conversie-optimalisatie. Met Unbounce kunnen marketeers aangepaste landingspagina’s maken om hun marketingcampagnes te ondersteunen en de conversieratio’s te verbeteren. De tool biedt ook A/B-testen en analytics om de prestaties van de pagina’s te meten en te optimaliseren.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.