Leestijd: ca. 2 minuten

Voor steeds meer marketeers is LinkedIn hét social media platform. Zo ook voor Bijgespijkerd . Daarom delen we vandaag onze 3 meest waardevolle tips en tricks voor succes op LinkedIn.

  1. Optimaliseer je profiel: zorg ervoor dat je profiel volledig is ingevuld en dat het er professioneel uitziet. Gebruik een professionele profielfoto en achtergrondfoto en zorg ervoor dat je je werkervaring, vaardigheden en prestaties goed beschrijft.
  2. Bouw aan je netwerk: LinkedIn is een netwerkplatform, dus bouw een netwerk op met andere professionals in jouw branche of vakgebied. Zoek naar mensen die je kent en voeg hen toe. Stuur ook persoonlijke berichten naar mensen die je interessant vindt en waar je graag mee zou willen connecten.
  3. Deel waardevolle inhoud: deel regelmatig interessante artikelen, nieuwsberichten en inzichten die relevant zijn voor jouw branche of vakgebied. Zo laat je zien dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en ben je een waardevolle bron van informatie voor anderen.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.