Leestijd: ca. 4 minuten

Als marketeer ben je altijd op zoek naar manieren om je workflow te optimaliseren en je resultaten te verbeteren. Gelukkig zijn er tal van apps die je kunnen helpen om je werk efficiënter en effectiever te doen.

Hier zijn 15 superhandige apps die je deze zomer zou moeten uitproberen:

1. HubSpot: HubSpot is een alles-in-één marketingplatform waarmee je je contacten kunt beheren, je e-mailmarketing kunt automatiseren, je sociale media kunt beheren en je website kunt analyseren.

2. Meta Business Suite: Met Meta Business Suite kun je al je Facebook- en Instagram-bedrijfspagina’s op één plek beheren. Je kunt berichten plannen en plaatsen, analyses bekijken en advertenties maken.

3. Bitly: Bitly is een linkverkorter waarmee je lange URL’s kunt omzetten in korte, gepersonaliseerde links. Dit is handig voor het delen van links op sociale media en in e-mails.

4. Grammarly: Grammarly is een hulpmiddel voor het controleren van grammatica en spelling waarmee je ervoor kunt zorgen dat je tekst foutloos is. Het biedt ook suggesties voor het verbeteren van je schrijfstijl.

5. Google Analytics: Google Analytics is een gratis tool waarmee je het verkeer naar je website kunt volgen. Je kunt zien waar je bezoekers vandaan komen, wat ze op je website doen en hoe lang ze op je website blijven.

6. Rep: Rep is een platform waarmee je in contact kunt komen met influencers en met hen kunt samenwerken om je merk te promoten.

7. Canva: Canva is een ontwerptool waarmee je eenvoudig afbeeldingen, infographics en andere visuele content kunt maken.

8. Hootsuite: Hootsuite is een platform voor social media management waarmee je al je sociale media-accounts op één plek kunt beheren. Je kunt berichten plannen en plaatsen, analyses bekijken en met je volgers communiceren.

9. Buffer: Buffer is een vergelijkbaar platform voor social media management als Hootsuite.

10. Slack: Slack is een team-communicatietool waarmee je met je team kunt chatten, bestanden kunt delen en projecten kunt beheren.

11. Trello: Trello is een projectmanagementtool waarmee je je taken kunt organiseren en je workflow kunt beheren.

12. Evernote: Evernote is een notitie-app waarmee je notities, ideeën en taken kunt vastleggen.

13. Asana: Asana is een andere projectmanagementtool waarmee je je taken kunt organiseren en je workflow kunt beheren.

14. Dropbox: Dropbox is een cloudserviceapp waarmee je bestanden kunt opslaan en delen.

15. Google Drive: Google Drive is een vergelijkbare cloudserviceapp als Dropbox.

Dit zijn slechts een paar van de vele handige apps die marketeers kunnen gebruiken om hun werk te vergemakkelijken. Met zoveel geweldige tools beschikbaar, is er zeker een app die perfect is voor jou en je team.

Naast deze 15 apps, wil ik je nog een paar andere handige tips meegeven:

  • Experimenteer met verschillende apps om te zien welke het beste voor je werken.
  • Lees recensies van apps voordat je ze downloadt.
  • Gebruik gratis proefversies van apps voordat je ze koopt.
  • Investeer in apps die je tijd en geld kunnen besparen.

Ik hoop dat deze tips je helpen om de perfecte apps te vinden om je marketinginspanningen deze zomer naar een hoger niveau te tillen!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.