Leestijd: ca. 3 minuten

De zomermaanden zijn bij uitstek geschikt om je marketingkennis bij te spijkeren. Of je nu op het strand ligt of in de tuin zit, met een goed boek in je hand kun je je marketingvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

1. De Marketingbijbel door Karel Jan Alsem: Dit complete naslagwerk behandelt alle aspecten van marketing, van strategie tot uitvoering. Het is een must-read voor elke marketeer.

2. Online Marketing Expert in een Week door Jeroen Bertrams: In dit praktische boek leer je alles wat je moet weten om online marketing succesvol toe te passen.

3. Marketingplan op 1 A4 door Kees Ahaus en Rik Riezenbos: Met dit handige boek maak je in een mum van tijd een professioneel marketingplan.

4. Marketingcommunicatiestrategie door Jeroen B. van der Sluis en Edith Smit: Dit boek gaat dieper in op de ontwikkeling van een marketingcommunicatiestrategie.

5. De Conversation Manager door Steven Van Belleghem: In dit boek leer je hoe je online gesprekken met klanten kunt creëren en beheren.

6. Merkpositionering door Rik Riezenbos en Jaap van der Grinten: Dit boek behandeld de basisprincipes van merkpositionering.

7. Online Brand Identity door Steven de Jong: In dit boek leer je hoe je een sterke online identiteit voor je merk kunt creëren.

8. Het Merkbaarheidsboek door Marc van Eck en Ellen Leenhouts: Dit boek gaat over de kracht van merkbeleving.

9. Marketingcommunicatie in 14 stappen door Thijs van Dijk en Koert Bakker: In dit praktische boek leer je in 14 stappen een marketingcommunicatiecampagne op te zetten.

10. Content! Zuurstof voor je klanten door Antal de Waij: In dit boek leer je hoe je waardevolle content kunt creëren die je klanten zullen waarderen.

11. Verleiden op internet door Aartjan van Erkel: Dit boek gaat over de psychologie van online marketing.

12. Guerilla marketing door Cor Hospes: In dit boek leer je hoe je met low-budget marketingtechnieken veel kunt bereiken.

13. Online invloed door Bas Wouters: In dit boek leer je hoe je online invloed kunt opbouwen.

14. SuperSocial door Elja Daae: Dit boek gaat over de kracht van social media marketing.

Naast deze 14 boeken zijn er nog veel meer waardevolle Nederlandse marketingboeken op de markt. Met zoveel keuze is er zeker voor iedereen een passend boek te vinden. Dus pak deze zomer een goed boek en leer alles wat je moet weten om een succesvolle marketeer te worden.

Veel leesplezier!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.